In de tweede kolom staat het maximum aantal jongens en meisjes, dat we in elk kamp kunnen plaatsen. Voor het Kinderkamp hebben we extra slaapkamers geregeld, voor het 10Rkamp zijn we daar nog mee bezig. Voor beide kampen houdt dit in dat we niet alleen meer leiding nodig hebben, maar ook meer giften. In de derde kolom staat hoeveel jongens en meisjes er momenteel per kamp zijn opgegeven; dat is inclusief kampeerders waarvan het inschrijfgeld nog niet is betaald (niet bevestigd) en evt. kampeerders op de Wachtlijst. Zoals je kunt zien, is het Tienerkamp (in principe) vol, maar daar wordt aan gewerkt. In de vierde kolom staat het aantal Bevestigde kampeerders (exclusief Wachtlijsters). Onderaan staat hoe het gaat met het vinden van leiding voor Kinder- en Tienerkamp. Bevestiging. Heb je nog geen Bevestiging ontvangen, dan zijn daar doorgaans twee redenen voor: 1) We hebben de inschrijving en/of het inschrijfgeld nog niet verwerkt; dit gebeurt niet dagelijks, dus let op de datum onderaan de tabel. 2) Je hebt het inschrijfgeld nog niet overgemaakt. Als we geen inschrijfgeld hebben ontvangen, dan is de kampeerder niet ingeschreven en krijg je geen Bevestiging. Dan komt je kampeerder (ongeacht wanneer hij of zij is ingeschreven) wellicht op de wachtlijst te staan.
Hoe lees je deze tabel? Goed Nieuws Bijbel Kamp 2020 MMXX
27 mei 2020 De zomerkampen zijn afgelast. Deze beslissing hebben we met moeite en tegenzin genomen. Hoewel de Corona maatregelen voor juli, laat staan het advies voor zomer- kampen nog niet bekend zijn, weten we wel dat de Groepsaccom- modatie voor het Tienerkamp de hele zomer gesloten is. Het
kinderkamp zou een 1,5 meter kamp worden en dat is niet te doen! We weten dat de Here God overal een bedoeling mee heeft; ook al zien wij het “nut” er niet van in.  We overwegen om in september een GNBK Dag te organiseren voor Tieners, kinderen en ouders. Dat laten we nog weten. Je kunt er iets over lezen in de brief die je als ouder hebt ontvangen of die je met de “Meer informatie” knop op de Homepage kunt inzien. We laten onderstaande tabel nog even staan als herinnering om te bidden voor de kampeerders die het dit jaar zonder Goed Nieuws Bijbel Kamp moeten stellen. Bid voor hen en de leiding.