In deze tabel zie je in de tweede kolom het maximum aantal jongens en meisjes, dat we in elk kamp kunnen plaatsen. In de derde kolom staat hoeveel jongens en meisjes er momenteel per kamp zijn opgegeven; dat is inclusief kampeerders waarvan het inschrijfgeld nog niet is betaald en inclusief evt. kampeerders op de Wachlijst. In de vierde kolom staat het aantal Bevestigde kampeerders (exclusief Wachtlijsters). Onderaan staat hoe het gaat met het vinden van leiding voor Kinder- en Tienerkamp. Bevestiging. Heb je nog geen Bevestiging ontvangen, dan zijn daar doorgaans 2 redenen voor: 1) We hebben de inschrijving en/of het inschrijfgeld nog niet verwerkt; dit doen we niet dagelijks, dus let op de datum onderaan de tabel. 2) Je hebt het inschrijfgeld nog niet overgemaakt. Als we geen inschrijfgeld hebben ontvangen, dan is de kampeerder niet ingeschreven. Pasfoto. We willen graag een recente pasfoto van elke kampeerder hebben. In de Bevestigings- en de Ouderbrief, die je in juni krijgt, vermelden we of we geen of een oude foto hebben. Klik hier om een PDF te downloaden met onze verwachtingen voor een zelfgemaakte pasfoto.
Hoe lees je deze tabel?
Vroeger was er op de Stand van Zaken pagina de mogelijkheid om wat meer informatie over jouw kampeerders in te zien en ook over andere ingeschreven
kampeerders door op een Specificatie knop te drukken en een wachtwoord in te voeren. Ten gevolge van de nieuwe wetgeving op privacy is dit niet meer toegestaan.